Gezinsvakantie in Polen

Bij de inrichting van Vakantiewoning Przesieka is gelet op de wensen en behoeften van ouders van (kleine) kinderen die op vakantie zijn. Zo staat er in de woonkamer standaard een kinderbox  en twee kinderstoelen klaar, is in de keuken voldoende kinderservies en bestek te vinden en staan er op de slaapkamers twee babyledikantjes (en zonodig een campingbedje) en beschikt de badkamer over een babybadje.

In de tuin is een speelgelegenheid aangelegd waar de kinderen heerlijk kunnen spelen op schommels, glijbanen, zandbak, trapeze, ringen, wipkip en een speelhuisje. En omdat de kinderen toch graag dáár willen spelen waar de ouders ook zijn, hebben we er een zitje bijgemaakt zodat u er heerlijk een kopje koffie kunt drinken of een spannend boek kunt lezen.

HPIM2578
HPIM5406

Ook aan veiligheid is gedacht:

  • De trap naar de bovenverdieping is zowel boven als beneden voorzien van traphekjes
  • De grote vijver is afgeschermd door een hekwerk
  • De kleine vijver in de voortuin is voorzien van stevig ‘vang-gaas’ zodat kinderen er niet in kunnen vallen
  • Het gehele perceel is omheind met een hekwerk en/of schutting

Hoewel we veel hebben gedaan om een veilig vakantieverblijf te bieden, blijft toezicht van de ouders en/of verzorgers noodzakelijk. U bent, net als thuis, verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen!

Activiteiten en bezienswaardigheden voor de kinderen
In de omgeving is veel te doen en te beleven, óók voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn er op veel plaatsen kleine speeltuintjes en in Jelenia Góra is zelf een Mac Donalds voor de kinderen die ook op vakantie een Happy Meal willen eten. Bij Bezienswaardigheden kunt u  uitgebreid lezen over alles wat er te beleven is, maar hier willen we alvast wat echte kinderbezienswaardigheden noemen: Rodelbaan Kolorowa, Western City, Klimparcours Park Linowy, Eurobungy en het Circus Cyrkland in Milków. In het park van Cieplice is een speeltuin voor de kinderen van direct omwonenden. Dit park is gratis toegankelijk en kinderen kunnen er ook gratis spelen.

HPIM2714

.

Foto’s huis zomer

.

Foto’s huis winter

.

Foto’s huis binnen