Przesieka in het Poolse Reuzengebergte

Omgeving Vakantiewoning Polen

Hoog_gebergte

Przesieka (spreek uit: Pzei-sjèkka) is een klein en idyllisch bergdorpje in Zuidwest Polen, ongeveer 75 km over de grens bij Görlitz (Dresden). Het ligt in de Karkonosze, het westelijke deel van het Reuzengebergte. De regio is vanwege haar berglandschap zowel in de zomer, de winter als in het voor- en najaar aantrekkelijk voor vakantiegangers en is daarom ook zeer geliefd bij de Poolse vakantiegangers. Ook Duitse, Engelse en steeds meer Nederlandse toeristen weten de weg naar de Karkonosze inmiddels goed te vinden en het toerisme groeit ieder jaar verder.

Przesieka ligt in de gemeente Podgórzyn, district Jelenia Góra. Uw dagelijkse boodschappen doet u in één van de talrijke supermarkten (meestal tot minimaal 22.00 uur geopend).

In Jelenia Góra vindt u leuke en knusse winkeltjes om lekker te shoppen. Kleding, maar ook producten uit de regio zoals keramiek, kristal en (half)edelstenen zijn volop verkrijgbaar, en natuurlijk vele verschillende souvenirs. Bovendien zijn in Jelenia Góra maar liefst twee vestigingen van de superstore Tesco gevestigd; waarbij de hoofdvestiging 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is.

Verder zijn ook in de diverse plaatsjes in de omgeving veel leuke winkeltjes waar u volop uw inkopen kunt doen.

Zoekwoorden, laten staan, André

Omgeving Vakantiewoning Polen

Omgeving Vakantiewoning Polen, Omgeving Vakantiewoning Polen bestaat uit bergen en bossen. Omgeving Vakantiewoning Polen heeft veel bezienswaardigheden. Vakantiewoning Polen staat een bergrijke omgeving