Nordic walking in Polen

Nordic Walking wordt steeds populairder en kan door iedereen beoefend worden, van 8 tot 80 jaar, alleen of in groepsverband, rustig of intensief, in het bos, in de duinen, langs het strand of op het asfalt. De Nordic Walking stokken bieden extra zekerheid bij gladde oppervlakten in de lage landen of in de Karkonosze. En er blijft genoeg tijd en adem over voor een gezellig praatje met medewandelaars!

Wanneer u van Nordic Walking of wandeltochten door de bergen houdt, kunt u uw hart ophalen in het Reuzengebergte (Karkonosze). Zowel de verharde weg als de vele (soms ruige) bos- en bergpaden zijn geschikt voor Nordic Walking. Het landschap is zeer gevarieerd omdat bos wordt afgewisseld met indrukwekkende rotspartijen, schilderachtige vergezichten, idyllisch gelegen dorpjes en vele rivieren en meren.

In de woning zijn diverse kaarten met verschillende wandelroutes voor u gebundeld in een map. U kunt kiezen uit meerdere routes die variëren qua lengte en moeilijkheidsgraad. De routes zijn niet alleen geschikt voor Nordic Walking, ‘gewone wandelaars’ kunnen er natuurlijk ook heerlijk hun hart ophalen!

Terug naar Bezienswaardigheden